Wedding Stuff

Review Vendor : Hias Mahar Pop Your Heart

Hai readers… pada kesempatan kali ini saya mau review vendor hias mahar saya, Pop Your Heart!!

Jadiiii, ceritanya kami tau vendor ini dari teman kami, Ekki, yang bilang kalau hias maharnya Pop Your Heart tuh lucu banget, dengan tema yang costumized dan tentunya unik. Akhirnya kami memutuskan untuk tilik tilik instagram mereka, @popyourheart. Bener lho ternyata, it was soooo cute!!

Karena saya dan Satya penganut paham “uang-dilipet-lipet-itu-jadi-gak-berharga” akhirnya kami memutuskan untuk hias mahar di Pop Your Heart, dengan uang yang gak dilipet2. Yang penting, tema gambarnya harus kita bangeeet! And one thing that is soooo-satya&dinar is travelling. WE BOTH ARE TRAVELLING ADDICT. Jadilah tema popup mahar kami, travelling around the world. Uang yang dihias tentunya sesuai tanggal pernikahan kami, 27.09.14 😀

Kami baru urus soal hias mahar ini awal September, dan mentargetkan deadline 18 September, pas ultah saya maksudnya, Dan ternyata selesainya ONTIME! Plus, mereka ikutin semua order kami saat revisi (yang cuma dikasih kesempatan sekali aja). Sooo, here’s the result:

Image00463

Image00464

Keyen banget kaaaaan… Well, thank Pop Your Heart, we have the most unique hias mahar ever :p

I hereby announce that Pop Your Heart has been a veeery satisfying vendor for its timeliness, creativity, and uniqueness, with the score of 98!!

You can also order other kinds of popup , just visit their instagram @popyourheart, or email them mypopupheart@ymail.com or phone them 081381006591/92. Open on Mon-Fri 9.00-18.00. Price varies.

Advertisements

2 thoughts on “Review Vendor : Hias Mahar Pop Your Heart

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s